U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

CREDITCARD

Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig betalen met uw creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Uw creditcard-gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard in onze shop zeer betrouwbaar. U rekent af in de voor u vertrouwde betaalomgeving. U kunt uw gegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig invoeren.

E-MAESTRO

Betalen met e-Maestro is een eenvoudige, betrouwbare betaalmethode van MasterCard, speciaal voor Belgische klanten.

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw artikelen bestellen en afrekenen. Nadat de bestelling geplaatst is, kunt u aangeven dat u wilt betalen met iDEAL. Hiervoor klikt u de betalingsmethode aan en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u verder geleid naar uw persoonlijke betaalomgeving waar de opdracht voor u klaarstaat. U kunt de betaling afronden zoals u dat gewend bent.
 
Na het afronden van de betaling wordt u automatisch teruggestuurd naar de pagina van fmhfashion.nl.
 

SOFORT BANKING (BY KLARNA)

De betaalmethodes Sofort Banking van Klarna (voorheen werd dit SOFORT Banking genoemd) is een makkelijke betaalmethode die zowel nationaal als internationaal gebruikt wordt op grote schaal. Met Sofort kunt u uw bestelling gemakkelijk plaatsen in zowel binnen- als buitenland middels een overschrijving via het online banking systeem. De betaalmethode Sofort kun je vergelijken met een online overboeking. Bij deze methode geldt net als bij overboekingen de gebruikelijke ontvangsttermen van een aantal dagen. Het voordeel en verschil bij Sofort is dat bij deze betaalmethode wel direct bevestiging wordt gegeven dat de overboeking in gang is gezet door uw bank.

BANCONTACT / MISTER CASH

Bij fmhfashion.nl kunt u als Belgische consument betalen met Bancontact / Mister Cash. Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Dit zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u direct uw bestelling betalen in een vertrouwde betaalomgeving die beveiligd wordt door middel van een SSL-verbinding. Na het afronden van de betaling wordt u automatisch teruggestuurd naar de homepagina van fmhfashion.nl.

PAYPAL

Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via het e-mailadres info@fmhfashion.nl U gebruikt daarvoor een creditcard, bankrekening of een tegoed op uw PayPal account. Nadat de bestelling geplaatst is, kunt u aangeven dat u wilt betalen met PayPal.
 
Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. PayPal vraagt u om een aantal gegevens in te vullen. U autoriseert hiermee de betaling. Het bedrag zal direct van uw PayPal-account worden afgeschreven. Na het afronden van de betaling wordt u automatisch teruggestuurd naar de pagina van fmhfashion.nl.

GIROPAY

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL en is veilig, vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Voor GiroPay geldt dat er ruim 80 procent van de Duitse banken aangesloten zijn. Omdat wij producten aanbieden in Duitsland wordt ook de optie GiroPay aangeboden. Heeft u een Duitse betaalrekening of woont u in Duitsland? Dan is deze betaalmethode geschikt voor u. Het GiroPay systeem lijkt veel op iDEAL en is zeer laagdrempelig wat zorgt voor een hoge mate van gebruiksgemak.

BELFIUS

U kiest eerst Belfius als betaalmethodes en kiest vervolgens of u via mobiel wil verkopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. U kan snel afrekenen door de QR-code te scannen. Kiest u voor Belfius Direct Net? Dan heeft u het kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te accorderen.

KBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunt u van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.
Hoe werkt het:
1. U kiest KBC/CBC als betaalmethode in het betaalscherm.
2. U selecteert de bank, KBC of CBC.
3. U wordt doorgestuurd van de omgeving van de bank (in dit geval KBC) en kiest hier op welke manier u wenst te betalen.
4. U verricht de betaling binnen de beveiligde omgeving van de bank.

Klarna

Betaalmethodes via Klarna betalingen dient aan Klarna
te worden voldaan. U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna.
Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in de privacybeleid van Klarna verwerkt.

In3

Hoe werkt betalen met in3? Komt een grote uitgave u niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Of wil je een grote uitgave liever spreiden in 3 termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor betalen met in3. De enige gespreid betaalmethode zónder rente en BKR registratie. Je betaald jouw aankoopbedrag gespreid in

3 termijnen binnen 60 dagen. LET OP!!! voor bestellingen vanaf €50,- kunt u pas gebruik maken van deze betaalmethodes op onze website. Download de in3 app u heeft dan direct grip op al uw lopende termijnen en inzichten in uw eigen persoonlijke bestedingsruimte. U vindt meer informatie via payin3.eu de algemene informatie over in3 vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door in3 in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in in3 privacy verklaring verwerkt.

SEPA 

Gemiddeld duurt het 1 tot 3 werkdagen voordat een SEPA overboeking is verwerkt. Wij verzenden uw bestelling zodra de betaling bij ons is ontvangen. In geval van een niet gevonden betaling kan het 3 werkdagen langer duren. Een betaling buiten de EU duurt maximaal 5 werkdagen. Hoe werkt SEPA overboeking u krijgt van ons een link via het opgegeven mailadres. Vervolgens word u doorgestuurd naar uw vertrouwde bankomgeving om het openstaande bedrag te betalen.