Verzenden en Retourneren

Verzenden en retourneren het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. LET OP!! Het retourneren van sokken en ondergoed is complex vanwege hygiënische overwegingen. Hygiëne sokken en ondergoed kunnen niet worden geretourneerd als ze zijn gedragen of gewassen. Dit is belangrijk om de gezondheid en veiligheid van onze klanten te blijven waarborgen. Alleen in de originele ongeopende verpakking kunnen artikelen geretourneerd worden.

Hieronder vindt u ons retourbeleid, dat u helpt bij het proces van retourneren.

U heeft na annulering nogmaals 15 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fmhfashion.nl. Of download hier het retourformulier wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem onze klantenservice staat 5 dagen in de week voor u klaar. U kunt hiervoor contact opnemen met info@fmhfashion.nl of via 085-2006228. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Gratis verzendkosten voor elke bestelling op onze website in Nederland.

Leveringen verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzending buitenland

Wij verzenden u bestelling ook naar 10 andere landen buiten Nederland.
De exacte verzendkosten hiervan kunt u zien in het winkelmandje als u het land van herkomst in vult.

België 1-2 werkdagen
Denemarken 1-2 werkdagen
Duitsland 1-2 werkdagen
Frankrijk 2-3 werkdagen
Luxemburg 1-2 werkdagen
Oostenrijk 1-2 werkdagen
Spanje 7 werkdagen
Verenigd Koninkrijk 2-3 Werkdagen
Poland 2-3 Werkdagen
Tsjechië 2-3 Werkdagen

Zodra we u betaling hebben ontvangen zullen wij het pakket zo snel mogelijk versturen.
Wij sturen u uiteraard een track & trace code op per email zodat u altijd het pakket kan volgen. Bij buitenlandse bestellingen bieden wij de zelfde klantenservice aan als in Nederland.